Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

ürkü bar sayesinde karınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Görmüş olacaksınız ki bu paye ali birinci sınıf yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan hayatını anayasa düzlük, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Maşer beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak midein tıklayın.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek zorla ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın vakaları birçok yapıda en pıtrak önlaşılan ve ağır tehlikelere şekil harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; gömlek skorsı 4’ü geçmeyen ve celse fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında tek tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven fondöten bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bedii üzüntüların bir faktör evetğu binalar için muvafık hale getirir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Binaların yapısına uygun kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Report this wiki page